Wij hebben al 1184 kinderen blij gemaakt met een mooi haarwerk!

Werkwijze

Als je hoort dat je kind kaal zal worden omdat hij of zij medicijnen krijgt tegen kanker, kan je daar behoorlijk van schrikken. Maar ook bij de haarziekte alopecia krijg je te maken met haaruitval.  

Wanneer je zoon of dochter behoefte heeft aan een pruik of haarstuk, horen wij dit graag. Wij zullen dan samen met je kind op zoek gaan naar de meest geschikte oplossing. Hierbij streven wij er altijd naar om zijn of haar oude kapsel zoveel mogelijk terug te geven, tenzij dit niet gewenst is. Telefonisch lichten wij graag toe welke stappen er ondernomen dienen te worden.  

Haarwerken gemaakt van echt haar

Alle pruiken en haarstukken worden gemaakt van echt haar, dit haar krijgen wij toegestuurd van kinderen en volwassenen uit heel Nederland. De haarwerken worden allemaal op voorhand gemaakt, zodat wij deze zo snel als nodig is kunnen schenken aan uw kind. In enkele gevallen kan er uitgeweken worden naar andere haarwerken, dit gaat echter altijd in overleg met het steunpunt, Haarwensen en je kind.  

Door het toesturen van foto’s en de hoofdmaat heeft Haarwensen een kleine indicatie waar je kind behoefte aan heeft. Wij maken dan een selectie van een aantal pruiken en/of haarstukken welke wij naar een door jullie gekozen steunpunt sturen.

Bij het steunpunt heeft je kind de mogelijkheid om de haarwerken te gaan passen. Zo kan hij of zij zelf bepalen wat hij of zij het mooiste vindt.

Heeft je kind behoefte aan een pruik of haarstuk, laat het ons dan zo snel mogelijk weten. Wij streven ernaar dat je kind binnen 2 weken na aanmelding de mogelijkheid heeft om de haarwerken te gaan passen. Je kunt je kind aanmelden voor een haarwerk door te bellen naar 0297-745300.