Wij hebben al 1184 kinderen blij gemaakt met een mooi haarwerk!

Spreekbeurt

Heb jij Haarwensen als onderwerp gekozen voor je spreekbeurt of werkstuk, de Stichting helpt je dan graag aan informatie.

Veel informatie is te vinden op de website. Daarnaast kun je in het document ‘Spreekbeurt Haarwensen’ nog meer lezen over de Stichting. Dit document is te downloaden via de link aan de rechterzijde van deze pagina.

Verder is een speciaal promotiepakket wat je kunt gebruiken. Deze kun je opvragen door te bellen met 0297-745300 of door een e-mail te sturen naar info@haarwensen.nl

Het promotiemateriaal wordt kosteloos toegestuurd. Omdat wij wel kosten maken voor het versturen van het promotiemateriaal stellen wij een vrijwillige bijdrage erg op prijs. Zo kunnen wij onze kosten zo laag mogelijk houden en een groter percentage van onze inkomsten uitgeven aan ons doel: het vervaardigen en weggeven van haarwerken aan kinderen die (tijdelijk) kaal zijn. De donatie kan eenvoudig en veilig worden overgemaakt via onze online betaalmodule.

Wil je laten zien hoe een pruik eruit kan zien? Laat dan het filmpje van Natasja en Shaynee zien, zij dragen allebei een pruik van Haarwensen (zie rechterzijde).

Het is ook leuk om de mascotte van Haarwensen mee te nemen. Deze vrolijke pop is via de webshop te bestellen. 

Succes met je spreekbeurt of werkstuk!

Adrielle tijdens haar spreekbeurt