Wij hebben al 1216 kinderen blij gemaakt met een mooi haarwerk!

Webshop

Steun Haarwensen en help kinderen aan een prachtige pruik gemaakt van echt haar. In de webshop kan je eenvoudig en veilig online artikelen bestellen en laten bezorgen.

 

Boekje Haarwensen

Boekje Haarwensen

Anna en Saar zijn beste vriendinnen. Als Anna ziek wordt en haar haren verliest is Saar vastbesloten haar te helpen......

‘Nieuw haar voor Anna’ is uitgegeven ter gelegenheid van het 5-jarig jubileum van Stichting Haarwensen. ´Nieuw haar voor Anna´ is een voorleesboek maar kan ook prima door beginnende lezers zelfstandig gelezen worden.

Koop 'Nieuw haar voor Anna' voor slechts € 9,95. De gehele opbrengst komt ten goede aan Stichting Haarwensen.

Dit voorleesboek is tevens geschikt om als geschenk aan uw klanten of relaties weg te geven. Uiteraard kan het boek ook door winkels of kapsalons verkocht worden. Neem voor bestellingen vanaf 30 stuks contact op met de Stichting.

Ben je benieuwd wat de Stichting met de opbrengst van 'Nieuw haar voor Anna' doet. Bekijk dan dit filmpje. En die stralende gezichtjes, daar wil jij toch ook een bijdrage aan leveren?!

Veel leesplezier!

Prijs: € 9,95

Haarband

Haarband

De haarband heeft een omvang van 40 cm en past door het elastische materiaal om menig kinderhoofd. Deze vrolijke accessoire zorg ervoor dat je kapsel er net wat leuker uitziet.

Prijs: € 4,99

Haarband met Saartje

Haarband met Saartje

De haarband met Saartje heeft een omvang van 40 cm en past door het elastische materiaal om menig kinderhoofd. Deze vrolijke accessoire zorg ervoor dat je kapsel er net wat leuker uitziet.

Prijs: € 3,99

Klik klaks

Klik klaks

Deze klik klaks zijn ideaal om bijvoorbeeld je kortere haar na een haardonatie uit je gezicht te houden. 

Prijs: € 2,99

Klik klaks met Saartje

Klik klaks met Saartje

Deze vrolijke klik klaks voorzien van Saartje zijn ideaal om bijvoorbeeld je kortere haar na een haardonatie uit je gezicht te houden.

Prijs: € 3,99

Pop Saartje

Pop Saartje

Saartje is de mascotte van Haarwensen. Deze vrolijke zachte pop wordt al door velen als lievelingspop beschouwd. Koop ook pop Saartje en draag hiermee bij aan een pruik voor een ziek kind.

De pop kan ook door winkels en kapsalons worden besteld. Neem hiervoor contact op met de Stichting.

Prijs: € 7,95

Spaarpot

Spaarpot

Voor kinderen wordt sparen nog leuker met de Saartje spaarpot. Saartje lacht je namelijk vrolijk toe wanneer je je spaargeld in deze spaarpot doet.

Haarwensen leent deze spaarpot uit aan kapsalons en winkels, zodat zij deze op de toonbank kunnen zetten. Zo hopen wij op meer financiële giften. Bedrijven kunnen hun interesse in deze spaarpot kenbaar maken door hun NAW gegevens onder vermelding van 'Spaarpot' te mailen naar: info@haarwensen.nl 

 

Prijs: € 26,50

T-shirt wit

T-shirt wit

OP=OP!

Je hebt je lange vlecht gedoneerd maar wilt toch een aandenken? Dit T-shirt zorgt ervoor dat jij nog steeds met een lange vlecht over straat loopt!
T-shirt is gemaakt van katoen in frisse witte kleur en zorgt ervoor dat iedereen kan zien dat jij zo stoer bent geweest om je haar te doneren!Prijs: € 9,99

T-shirt Zwart

T-shirt Zwart

OP=OP!

Je hebt je lange vlecht gedoneerd maar wilt toch een aandenken? Dit T-shirt zorgt ervoor dat jij nog steeds met een lange vlecht over straat loopt!

T-shirt is gemaakt van katoen in diepe zwarte kleur en zorgt ervoor dat iedereen kan zien dat jij zo stoer bent geweest om je haar te doneren!

Maat 134-146 en 152-164 zijn uitverkocht. Deze zijn in het wit wel verkrijgbaar.Prijs: € 9,99