Wij hebben al 1199 kinderen blij gemaakt met een mooi haarwerk!

Kapsalons

Wil jij je haar speciaal voor Haarwensen laten afknippen? Dat kan! Dit kan je laten doen bij je eigen kapper. Neem dan samen met je kapper onze spelregels door. Zo weet je zeker dat jouw haar geschikt is om verwerkt te worden in een pruik. 

Je kunt ook kijken of jouw kapper in de onderstaande lijst voorkomt. Deze kapsalons zijn met ons bekend en hebben eerder vlechten voor Haarwensen afgeknipt.

Er zijn ook kapsalons die geregeld geld voor ons inzamelen. Help jij hen mee de hoogste opbrengst te behalen? Dit kan door geld in de speciale Haarwensen spaarpot achter te laten of door mee te doen aan door hen georganiseerde acties. Het reeds gedoneerde bedrag (vanaf 2016) staat naast de gegevens van de kapsalon vermeld.

GRATIS OF MET KORTING KNIPPEN VOOR HAARWENSEN

Er zijn zelfs kapsalons die gratis (**) of met korting (*) knippen. Het gehanteerde tarief wordt aangeduid met één of twee sterretjes. Bel de kapsalon om een afspraak te maken en informeer goed naar de voorwaarden. Het kan zijn dat de kapsalons andere voorwaarden dan op onze website vermeld staan hanteren. Wij vragen je begrip hiervoor.

Word je gratis geknipt? Denk er dan eens aan om Haarwensen spaarpothet uitgespaarde geld aan Haarwensen te doneren. Dan hebben wij voldoende financiële middelen om je afgeknipte vlecht tot een pruik te verwerken.

Heb je een kapsalon en wil je deze opgeven als Haarwensen salon? Stuur dan een
e-mail naar info@haarwensen.nl, met de NAW gegevens van de salon en sta binnenkort ook op deze lijst! 

Kapsalon zonder een sterretje (*) knippen voor ons.
* = Deze salon knipt met korting
** = Deze salon knipt gratis 

Zoeken op postcode

Wanneer u op postcode zoekt moet u de postcode invullen (bijv.: 9999).

Zoeken op provincie

Gelderland

Zuid-Holland

Zeeland

Noord-Brabant

Noord-Holland

Utrecht

Overijssel

Flevoland

Groningen

Drenthe

Friesland

Limburg