Wij hebben al 1199 kinderen blij gemaakt met een mooi haarwerk!

Nieuws

16 februari 2018

Haarwensen krijgt eigen salon in het Prinses Maxima Centrum!

27908328-1439532929507966-4873168393619371639-o

Stichting Haarwensen richt in het Prinses Máxima Centrum een salon in waar kinderen laagdrempelig geholpen kunnen worden met een haarwerk. Ook biedt de salon de ruimte voor ontspanning. Het is ook een plek voor de kinderen om zich op te tutten en te leren opmaken bv met het tekenen van wenkbrauwen kan bijvoorbeeld in deze ruimte.

Lees verder...

29 januari 2018

SnowMasters 2.0 halen opnieuw veel geld op

SnowMasters 2.0

Vol verwachting stonden de familieleden van Remon Pidoux en Frank van der Veen zenuwachtig bij de finish van Navigate North te wachten. Deze 2 heren hadden een week eerder hun veilige haven verlaten om (een voor hen nog onbekende) route af te leggen. De heren wisten enkel dat zij 7 dagen de tijd hadden om 7.000 kilometer af te leggen richting Noord-Scandinavië en weer terug te rijden. Hiermee haalde zij maar liefst € 8.200 voor Haarwensen op. 

Lees verder...

26 januari 2018

Geslaagde actie op ROC Leeuwenborgh te Maastricht.

Knipdag ROC Leeuwenborgh te Maastricht

De leerlingen van opleiding Haarverzorging van ROC Leeuwenborgh te Maastricht hebben als opdracht voor het project burgerschap een actiedag voor Haarwensen georganiseerd. Na een dag haren kleuren en knippen kon de goed gevulde spaarpot geleegd worden. Er is maar liefst € 501,25 én 20 prachtige vlechten ingezameld.

Lees verder...

23 januari 2018

Haarwerkontvanger Carice neemt cheque uit handen van lootjestrekken.nl!

2018-01-17-carice-lootjestrekken-nl

Op de website lootjestrekken.nl kun je online lootjes trekken voor jouw sinterklaas of kerstviering. De initiatiefnemers van lootjestrekken.nl vinden dat het vieren van het oer-Hollandse Sinterklaasfeest en de kerstdagen heel goed samengaat met liefdadigheidsacties en ondersteunt daarom ieder jaar één goed doel via de website. Dit jaar was het de beurt aan Haarwensen!

Lees verder...

12 januari 2018

Geld en haar uit Malawi (Afrika) voor Haarwensen

Bo - Haarwensen

Bo heeft er een jaar lang over nagedacht, maar wist het zeker, ze wilde haar haar doneren. Omdat ze in Malawi (Afrika) woont wilde ze hiervoor wel een Nederlandse kapper bezoeken. In december was het zover. Het gezin was op bezoek in Nederland en het bezoek bij de kapper stond gepland. In de weken voorafgaand aan de knipbeurt is Bo in Malawi heel druk geweest met het zoeken naar financiële sponsors. En dat is gelukt, Bo heeft naast haar mooie vlecht ook € 306 kunnen doneren.

Lees verder...

05 januari 2018

Taecke komt zijn blonde krullen en veel geld overhandigen

Donatie Taecke

Na bijna 2 jaar sparen kent niemand de 9-jarige Taecke zonder zijn prachtige lange haren! Het stond hem dan ook erg goed. Om er geen last van te hebben had hij zijn haar meestal in een hippe knot bijeengebonden. Maar Taecke had zijn haar niet zo lang laten groeien om er alleen goed uit te zien. Hij deed dit voor een ander. Sinds zijn verhuizing vanuit Curaçao naar Nederland liet hij zijn haar zo lang mogelijk groeien om dit te kunnen doneren aan Haarwensen. Daarbij wilde hij niet alleen haar, maar ook geld doneren. Dit is immers nodig om van zijn haar daadwerkelijk een haarwerk te kunnen maken.

Lees verder...

03 januari 2018

Roodenburg Kappers doopt decembermaand tot Haarwensen maand!

2017-12-27-roodenburg-kappers

Roodenburg Kappers in Bussum heeft de feestelijke december maand omgedoopt tot ‘Haarwensen maand’. De salon bestaat al ruim 20 jaar en knipt al geruime tijd met 5 personeelsleden haardonaties af voor Haarwensen. Naast de reguliere vlechten die maandelijks worden afgeknipt wilden de dames in december iets extra’s doen voor het goede doel.

Lees verder...

27 december 2017

Vanessa's haircreations houdt knipweek voor Haarwensen

2018-01-06-knipdagen-vanessa-haircreations

Vanessa’s Hair Creations in Hoek van Holland besloot om het jaar 2017 goed af te sluiten door middel van een 4-daagse knipweek voor Haarwensen. Van 27 december t/m 30 december waren alle klanten die hun haren wilden doneren welkom en werd hun haar gratis geknipt tot een geweldig kapsel!

Lees verder...

24 november 2017

Milenka voert 1,5 jaar actie voor Haarwensen!

2017-11-24-actie-milenka-de-meern

Nadat Milenka uit de Meern haar lange haren heeft gedoneerd, heeft zij nog 1,5 jaar lang actiegevoerd voor Haarwensen. Op verschillende manieren zette zij zich in en heeft ze prachtige bedragen voor Haarwensen verzameld. Op 24 november was Haarwensen aanwezig om de cheque van Milenka haar laatste actie in ontvangst te nemen.

Lees verder...

20 november 2017

Beklimmers Mont Ventoux klimmen €8.250,- bij elkaar!

Mont Ventoux Haarwensen

Groot Verzet tegen Kanker, de jaarlijkse actie van Stichting Mont Ventoux, heeft tijdens de elfde editie een bedrag van € 603.030,- opgebracht. Haarwensen mocht een prachtige cheque in ontvangst nemen!

Lees verder...

» Nieuwsarchief