Wij hebben al 1107 kinderen blij gemaakt met een mooi haarwerk!

Nieuws

28 juli 2017

Apeldoorners realiseren knipdag in de Julianatoren

Knipdag Julianatoren Haarwensen

Op zondag 23 juli jl. organiseerde Haarwensen in samenwerking met Stichting Lach voor een Dag een knipdag in kinderpretpark Julianatoren. Tijdens deze 15de knipdag konden mensen hun haar doneren aan het goede doel. Iedereen die zijn lange haar afstond werd emotioneel bijgestaan door de vrolijke Rapunzel.

Lees verder...

25 juli 2017

Daniël doneert 4 prachtige vlecht én een cheque t.w.v. € 700

Daniel Kramer in actie voor Haarwensen

Daniël Kramer heeft snelgroeiend haar, heel snelgroeiend haar. In slechts 2 jaar tijd groeide zijn haar maar liefst 45 cm lang. Uiteraard was het zonde om deze lange lokken zomaar weg te gooien. Hij besloot zijn haar samen met een financiële donatie aan Haarwensen te schenken. Maandag 24 juli kwam hij zijn afgeknipte vlechten, samen met een cheque ter waarde van € 700-, overhandigen.

Lees verder...

17 juli 2017

De Haarwensen lopers van de 101ste Nijmeegse Vierdaagse

2017-07-20-nijmeegse-vierdaagse-therese

Tussen de 50.000 Vierdaagse lopers waren 3 mensen erg speciaal voor Haarwensen. Zij liepen niet alleen voor de ervaring, maar ook om geld in te zamelen.

Lees verder...

12 juli 2017

Lucas haalt geld op voor zijn haarwerk!

2017-07-04-lucas-vonk-musical

Lucas heeft kortgeleden een haarwerk van Haarwensen ontvangen. Hij wilde graag iets terug doen en besloot een actie te organiseren. Met een fietstocht en een kraampje heeft hij een mooi bedrag van €250,- opgehaald, maar is nog lang niet klaar met inzamelen!

Lees verder...

11 juli 2017

Afscheid groep 8 Montessorischool Arcade uit Utrecht

Tijdens het afscheidsfeest van groep 8 op de Montessorischool Arcade in Utrecht was het dan eindelijk zover, één van de leerlingen mocht de 35 cm lange vlecht van meester Pelle afknippen. Naast deze prachtige vlecht hebben zij een prachtig geldbedrag bij elkaar gespaard.

Lees verder...

11 juli 2017

Sponsorloop van de Drie Koningen school voor Haarwensen

2017-06-12-sponsorloop-drie-koningen-school-de-meern

Op 12 juni heeft de Drie Koningen school uit de Meern een sponsorloop gehouden waaraan de hele school heeft meegedaan. Afgelopen 5 juli werd de opbrengst bekend gemaakt. Zeven dappere meiden hebben hun lange haar gedoneerd. En de leerlingen hebben gezamenlijk € 5.649,62 opgehaald!

Lees verder...

26 juni 2017

Opbrengst kappersshow IMKO college voor Haarwensen

Opbrengst kappersshow IMKO college voor Haarwensen

De leerlingen van de kappersopleiding van het IMKO College te Arnhem moeten als eindexamen opdracht een show organiseren. Tijdens de pauze van de show lieten ze een collectebus rondgaan. Hier hebben zij het fantastische bedrag van € 303,65 mee opgehaald. Omdat ze zelf ook goed gebudgetteerd hadden, konden zij het bedrag nog verhogen met maar liefst € 100,-. Afgelopen week heeft vrijwilliger Adrie de cheque in ontvangst genomen.

Lees verder...

26 juni 2017

Innerwheel Veenendaal adopteert 2 haarwerken

Innerwheel Veenendaal adopteert 2 haarwerken

Innerwheel Veenendaal heeft in januari een bridgedrive voor Haarwensen georganiseerd. Alle bridgers speelden fanatiek mee. Dankzij de inzet van de leden, sponsoren en deelnemers is er maar liefst € 3.750,- voor Haarwensen ingezameld.

Lees verder...

20 juni 2017

Veerle, Tess en Nina zamelen 170 euro in

Veerle, Tess en Nina zamelen 170 euro in

De familie Everling heeft Haarwensen al op verschillende manieren geholpen. Zo knipt moeder Sandra in haar kapsalon veel vlechten voor ons af en heeft dochter Veerle vorig jaar al eens haar spreekbeurt over Haarwensen gehouden. Nu wilde ze ook graag geld voor ons inzamelen. Samen met haar vriendinnen Tess en Nina haalde zij bijna 700 flessen voor Haarwensen op. De opbrengst van € 170,- overhandigen zij binnenkort aan de Haarwensen ambassadeur.

Lees verder...

19 juni 2017

Lucilla’s actie levert meer dan 2.000 euro op

Lucilla’s actie levert meer dan 2.000 euro op

Nadat Lucilla haar spreekbeurt over Haarwensen heeft gehouden, besluit ze samen met haar klasgenoten om geld in te zamelen. En met succes, met elkaar halen ze meer dan 200 euro op! Een paar maanden later mag Lucilla ook de opbrengst van de pop-up store van Albert Heijn hierbij optellen. Hiermee is maar liefst € 1851 opgehaald.

Lees verder...

» Nieuwsarchief