Wij hebben al 1145 kinderen blij gemaakt met een mooi haarwerk!

Nieuws

20 oktober 2017

Pop-up kapsalon voor Haarwensen

Pop-up kapsalon voor Haarwensen

Vraag niet hoe het kan, maar profiteer ervan! Zo luide de slogan van de pop-up-kapsalon in Groningen. In opdracht van de Hanzehogeschool te Groningen richtte studente Rixt Atsma, Celeste Venema, Lysanne Hageman en Iris Kuiper voor 1 dag een pop-up-kapsalon in. Tegen stuntprijzen van maximaal 5 euro werd het haar van de studenten geknipt, gevlochten of mooi gestyled. Alle opbrengsten van deze dag waren voor Haarwensen. De organisatoren hadden voor deze speciale daghiervoor Jenny van Kapsalon Jenny, Ilse en Jessica, allen uit Bedum ingeschakeld. Door het enthousiasme van deze kappers en de organiserende studenten was het af- en aanlopen. Aan het einde van de dag is er maar liefst € 147,99 bij elkaar geknipt/gestyled.

Lees verder...

28 september 2017

Harm zamelt € 1500 in met verkoop van mooie rommel

Harm Huijsmans Haarwensen

Na 4 jaar sparen was in december 2016 eindelijk het moment aangebroken dat Harm Huijsmans zijn lange haar kon doneren aan Haarwensen. In de laatste maanden met zijn lange haar heeft hij zich ingespannen om zoveel mogelijk geld voor Haarwensen op te halen. Hij had zich ten doel gesteld om € 1.500 in te zamelen. Dit was een uitdaging, maar niet onmogelijk. Afgelopen maand was eindelijk het moment daar dat Harm zijn streven gehaald heeft. Met hulp van zijn moeder heeft hij heel veel spullen verkocht en al het geld geschonken aan Haarwensen!

Lees verder...

11 september 2017

Een fantastische Miss Beauty of the Netherlands finale!

Miss Beauty en Haarwensen

Afgelopen zaterdag 9 september was de grote finale van Miss Beauty of the Netherlands. Al maandenlang keken jonge meisjes uit naar dit moment, en de kans om te stralen op het podium. Van de duizenden aanmeldingen stonden er nog 36 finalisten op het podium, onderverdeeld in drie categorieën. Miss Teen of the Netherlands (15 t/m 18 jaar), Miss Intercontinental Netherlands en Miss Beauty of the Netherlands (19 t/m 26 jaar) en er werd een miss Charity gekroond. Ook werd de opbrengst van alle acties aan Haarwensen overhandigd.

Lees verder...

07 september 2017

Prisma Kappers viert feest

Prisma Kappers voor Haarwensen

In 1962 zette Willy Nederlof haar eerste stappen in het kappersvak. Na 25 jaar was zij de trotse eigenaar van Prisma Kappers in Schagen. Begin deze maand bestond deze kapsalon al weer 30 jaar. Reden genoeg om haar relaties en klanten uit te nodigen om samen het glas te heffen en te genieten van een hapje en een drankje. In plaats van cadeau’s vroeg zij genodigden een donatie voor Haarwensen mee te nemen. Dit resulteerde in maar liefst € 1.400,- aan giften voor het goede doel.

Lees verder...

07 september 2017

KAO legt de kers op de taart

KAO in actie voor Haarwensen

Net zoals voorgaande 2 jaren hebben de medewerkers en verkopers van verschillende KAO merken zich weer ingezet voor Haarwensen. Op allerlei ludieke en innovatieve manieren is er geld ingezameld. Tijdens de opening van de nieuwe verdieping op het hoofdkantoor van KAO in Amersfoort werd de kers op de taart gelegd. Berend van Iterson, President KAO Beauty Care Benelux overhandigde onder toeziend oog van de medewerkers de prachtige cheque á € 29.162,15 aan een sprakeloze Yvonne de Boer, voorzitter van Haarwensen.

Lees verder...

04 september 2017

Feestelijke sfeer bij ‘In the Moonlight’

Missen in actie voor Haarwensen

Op 25 augustus 2017 vond de eerste editie van het benefiet diner ‘In the Moonlight’ plaats in het Amadore Hotel Arion te Vlissingen. Dit benefietdiner werd georganiseerd door Miss Beauty of Zeeland 2017, Rebecca Yuen. Met het benefiet diner heeft Rebecca samen met de gasten € 1.140,- opgehaald.

Lees verder...

31 augustus 2017

John Beerens nieuwe ambassadeur Haarwensen

John Beerens nieuwe ambassadeur Haarwensen

John Beerens, een bekend gezicht in de kappersbranche en bekend van het televisieprogramma John Beerens’ Salon Takeover (RTL 5) is de nieuwe ambassadeur van Haarwensen. ‘’Met mijn achtergrond is de link naar Haarwensen snel gemaakt’’ vertelt de succesvolle ondernemer.

Lees verder...

28 augustus 2017

Goirlese lunchestafette maakt verwachtingen waar

Kiwanis Goirle in actie voor Haarwensen

GOIRLE - De tweede editie van de lunchestafette van de Kiwanis Goirle Mark & Leij heeft 27.500 euro opgebracht. Dat is 4,5 mille meer dan het jaar daarvoor. “De lat lag hoog maar we hebben de verwachtingen waargemaakt en de kwaliteit van het evenement op een hoger niveau gebracht”, zegt Kiwanis-woordvoerder Etienne

Lees verder...

01 augustus 2017

Haarwensen Benefiet dag in Burgerburg

Zondag 16 juli jl. was het terrein voor Eetcafé Halfweg vrolijk versierd met allerlei groene accenten. Kapster Nancy Tesselaar organiseerde namelijk in samenwerking met de eigenaren van dit eetcafé een benefiet dag voor Haarwensen. Met vele artiesten, volop vertier voor kinderen en natuurlijk heerlijke versnaperingen is het ondanks de regen een geslaagd event geworden. Afgelopen week kon het eindbedrag á € 1274,85 bekend worden gemaakt!

Lees verder...

28 juli 2017

Apeldoorners realiseren knipdag in de Julianatoren

Knipdag Julianatoren Haarwensen

Op zondag 23 juli jl. organiseerde Haarwensen in samenwerking met Stichting Lach voor een Dag een knipdag in kinderpretpark Julianatoren. Tijdens deze 15de knipdag konden mensen hun haar doneren aan het goede doel. Iedereen die zijn lange haar afstond werd emotioneel bijgestaan door de vrolijke Rapunzel.

Lees verder...

» Nieuwsarchief