Wij hebben al 1171 kinderen blij gemaakt met een mooi haarwerk!

Nieuws

24 november 2017

Milenka voert 1,5 jaar actie voor Haarwensen!

2017-11-24-actie-milenka-de-meern

Nadat Milenka uit de Meern haar lange haren heeft gedoneerd, heeft zij nog 1,5 jaar lang actiegevoerd voor Haarwensen. Op verschillende manieren zette zij zich in en heeft ze prachtige bedragen voor Haarwensen verzameld. Op 24 november was Haarwensen aanwezig om de cheque van Milenka haar laatste actie in ontvangst te nemen.

Lees verder...

10 november 2017

Team Capelli Coiffure loopt de Run by Night!

knipsel-11

Het team van kapsalon Capelli Coiffure uit Barneveld hebben zich op 10 november in het zweet gewerkt tijdens de Run by Night. Het team bestaande uit sportieve kapsters hebben meegedaan aan dit evenement door 5 kilometer hard te lopen voor Haarwensen.

Lees verder...

28 oktober 2017

Salon de Kapster uit IJlst organiseert Haarwensen maand!

2017-10-28-kapper-claudia-3

Kapsalon de Kapster uit IJlst heeft de maand oktober omgetoverd tot een Haarwensen maand. Door middel van het inzamelen van lege flessen hebben zij geld ingezameld, maar dit was nog niet alles! Op zaterdag 28 oktober konden klanten zonder afspraak geknipt worden en werd de dagomzet geschonken aan Haarwensen.

Lees verder...

20 oktober 2017

Pop-up kapsalon voor Haarwensen

Pop-up kapsalon voor Haarwensen

Vraag niet hoe het kan, maar profiteer ervan! Zo luide de slogan van de pop-up-kapsalon in Groningen. In opdracht van de Hanzehogeschool te Groningen richtte studente Rixt Atsma, Celeste Venema, Lysanne Hageman en Iris Kuiper voor 1 dag een pop-up-kapsalon in. Tegen stuntprijzen van maximaal 5 euro werd het haar van de studenten geknipt, gevlochten of mooi gestyled. Alle opbrengsten van deze dag waren voor Haarwensen. De organisatoren hadden voor deze speciale daghiervoor Jenny van Kapsalon Jenny, Ilse en Jessica, allen uit Bedum ingeschakeld. Door het enthousiasme van deze kappers en de organiserende studenten was het af- en aanlopen. Aan het einde van de dag is er maar liefst € 147,99 bij elkaar geknipt/gestyled.

Lees verder...

28 september 2017

Harm zamelt € 1500 in met verkoop van mooie rommel

Harm Huijsmans Haarwensen

Na 4 jaar sparen was in december 2016 eindelijk het moment aangebroken dat Harm Huijsmans zijn lange haar kon doneren aan Haarwensen. In de laatste maanden met zijn lange haar heeft hij zich ingespannen om zoveel mogelijk geld voor Haarwensen op te halen. Hij had zich ten doel gesteld om € 1.500 in te zamelen. Dit was een uitdaging, maar niet onmogelijk. Afgelopen maand was eindelijk het moment daar dat Harm zijn streven gehaald heeft. Met hulp van zijn moeder heeft hij heel veel spullen verkocht en al het geld geschonken aan Haarwensen!

Lees verder...

11 september 2017

Een fantastische Miss Beauty of the Netherlands finale!

Miss Beauty en Haarwensen

Afgelopen zaterdag 9 september was de grote finale van Miss Beauty of the Netherlands. Al maandenlang keken jonge meisjes uit naar dit moment, en de kans om te stralen op het podium. Van de duizenden aanmeldingen stonden er nog 36 finalisten op het podium, onderverdeeld in drie categorieën. Miss Teen of the Netherlands (15 t/m 18 jaar), Miss Intercontinental Netherlands en Miss Beauty of the Netherlands (19 t/m 26 jaar) en er werd een miss Charity gekroond. Ook werd de opbrengst van alle acties aan Haarwensen overhandigd.

Lees verder...

07 september 2017

Prisma Kappers viert feest

Prisma Kappers voor Haarwensen

In 1962 zette Willy Nederlof haar eerste stappen in het kappersvak. Na 25 jaar was zij de trotse eigenaar van Prisma Kappers in Schagen. Begin deze maand bestond deze kapsalon al weer 30 jaar. Reden genoeg om haar relaties en klanten uit te nodigen om samen het glas te heffen en te genieten van een hapje en een drankje. In plaats van cadeau’s vroeg zij genodigden een donatie voor Haarwensen mee te nemen. Dit resulteerde in maar liefst € 1.400,- aan giften voor het goede doel.

Lees verder...

07 september 2017

KAO legt de kers op de taart

KAO in actie voor Haarwensen

Net zoals voorgaande 2 jaren hebben de medewerkers en verkopers van verschillende KAO merken zich weer ingezet voor Haarwensen. Op allerlei ludieke en innovatieve manieren is er geld ingezameld. Tijdens de opening van de nieuwe verdieping op het hoofdkantoor van KAO in Amersfoort werd de kers op de taart gelegd. Berend van Iterson, President KAO Beauty Care Benelux overhandigde onder toeziend oog van de medewerkers de prachtige cheque á € 29.162,15 aan een sprakeloze Yvonne de Boer, voorzitter van Haarwensen.

Lees verder...

04 september 2017

Feestelijke sfeer bij ‘In the Moonlight’

Missen in actie voor Haarwensen

Op 25 augustus 2017 vond de eerste editie van het benefiet diner ‘In the Moonlight’ plaats in het Amadore Hotel Arion te Vlissingen. Dit benefietdiner werd georganiseerd door Miss Beauty of Zeeland 2017, Rebecca Yuen. Met het benefiet diner heeft Rebecca samen met de gasten € 1.140,- opgehaald.

Lees verder...

31 augustus 2017

John Beerens nieuwe ambassadeur Haarwensen

John Beerens nieuwe ambassadeur Haarwensen

John Beerens, een bekend gezicht in de kappersbranche en bekend van het televisieprogramma John Beerens’ Salon Takeover (RTL 5) is de nieuwe ambassadeur van Haarwensen. ‘’Met mijn achtergrond is de link naar Haarwensen snel gemaakt’’ vertelt de succesvolle ondernemer.

Lees verder...

» Nieuwsarchief