Wij hebben al 1080 kinderen blij gemaakt met een mooi haarwerk!

Nieuws

26 juni 2017

Opbrengst kappersshow IMKO college voor Haarwensen

Opbrengst kappersshow IMKO college voor Haarwensen

De leerlingen van de kappersopleiding van het IMKO College te Arnhem moeten als eindexamen opdracht een show organiseren. Tijdens de pauze van de show lieten ze een collectebus rondgaan. Hier hebben zij het fantastische bedrag van € 303,65 mee opgehaald. Omdat ze zelf ook goed gebudgetteerd hadden, konden zij het bedrag nog verhogen met maar liefst € 100,-. Afgelopen week heeft vrijwilliger Adrie de cheque in ontvangst genomen.

Lees verder...

26 juni 2017

Innerwheel Veenendaal adopteert 2 haarwerken

Innerwheel Veenendaal adopteert 2 haarwerken

Innerwheel Veenendaal heeft in januari een bridgedrive voor Haarwensen georganiseerd. Alle bridgers speelden fanatiek mee. Dankzij de inzet van de leden, sponsoren en deelnemers is er maar liefst € 3.750,- voor Haarwensen ingezameld.

Lees verder...

20 juni 2017

Veerle, Tess en Nina zamelen 170 euro in

Veerle, Tess en Nina zamelen 170 euro in

De familie Everling heeft Haarwensen al op verschillende manieren geholpen. Zo knipt moeder Sandra in haar kapsalon veel vlechten voor ons af en heeft dochter Veerle vorig jaar al eens haar spreekbeurt over Haarwensen gehouden. Nu wilde ze ook graag geld voor ons inzamelen. Samen met haar vriendinnen Tess en Nina haalde zij bijna 700 flessen voor Haarwensen op. De opbrengst van € 170,- overhandigen zij binnenkort aan de Haarwensen ambassadeur.

Lees verder...

19 juni 2017

Lucilla’s actie levert meer dan 2.000 euro op

Lucilla’s actie levert meer dan 2.000 euro op

Nadat Lucilla haar spreekbeurt over Haarwensen heeft gehouden, besluit ze samen met haar klasgenoten om geld in te zamelen. En met succes, met elkaar halen ze meer dan 200 euro op! Een paar maanden later mag Lucilla ook de opbrengst van de pop-up store van Albert Heijn hierbij optellen. Hiermee is maar liefst € 1851 opgehaald.

Lees verder...

16 juni 2017

Opbrengst actiedag BeautyPoint te Arnhem voor Haarwensen

BeautyPoint is de kapsalon in het Rijn Ijssel college te Arnhem. Leerlingen van de opleiding haarverzorging en opleiding Wellness, Schoonheidsverzorging & Pedicure brengen de geleerde technieken hier direct in de praktijk. Omdat deze studenten Haarwensen ook een warm hart toe dragen organiseerden zij op 2 juni een actiedag voor Haarwensen. Tijdens deze bijzondere dag werden een aantal behandelingen met flinke korting aangeboden. En de gehele opbrengst á € 362,32 is gedoneerd aan Haarwensen.

Lees verder...

15 juni 2017

Rebecca en Jedidja zamelen meer dan € 866 in voor Haarwensen

Rebecca en Jedidja zamelen meer dan € 866 in voor Haarwensen

Rebecca Algra en Jedidja Herwig sparen al lange tijd hun haar om te kunnen doneren aan Haarwensen. Daarnaast hebben ze actie gevoerd om geld in te zamelen. Op dinsdag 13 juni overhandigden Rebecca en Jedidja hun prachtige vlechten en de cheque ter waarde van € 866,27 aan ambassadeur Julia!

Lees verder...

13 juni 2017

Basisschool de Sprankel haalt mooi bedrag op voor Haarwensen

opbrengst-haarfijne-zomermarkt

Woensdagavond 7 juni stond basisschool de Sprankel in Grave in het teken van de Haarfijne Zomermarkt. En met succes: ruim 500 bezoekers hebben ervoor gezorgd dat er €1484,80 is opgehaald voor Haarwensen!

Lees verder...

24 mei 2017

Record opbrengst van communicantjes de Dolfijn uit Heino

zoe

De vraag; ‘Wat krijg ik van jou als ik mijn haar laat afknippen?’ is de afgelopen week veelvuldig gesteld door de leerlingen van basisschool de Dolfijn in Heino. Dit is een onderdeel geweest van de grote goede doelen actie van de kinderen die 21 mei hun communie hebben gedaan. Elk jaar wordt er een goed doel uitgekozen waar de kinderen zich gedurende een aantal weken voor gaan inzetten. Dit jaar was het goede doel ‘Haarwensen’. Dankzij de enorme inzet en het enthousiasme van de kinderen hebben zij maar liefst € 1688,40 opgehaald. Een record opbrengst!

Lees verder...

17 mei 2017

Saartje omgetoverd tot motor pop

Charity Rit Rock City Chapter

Kapster Monique is al jaren actief motorrijder. Toen haar motorclub vroeg om goede doelen voor de charityrit aan te dragen, dacht zij direct aan Haarwensen. En met succes, vele motorrijders waren ook van mening dat zij met hun charityrit geld voor Haarwensen wilden ophalen. Na vele acties met de charityrit als afsluiting, mocht de organisatie het recordbedrag á € 4.000,- aan Haarwensen overhandigen.

Lees verder...

26 april 2017

Tessa haalt geld op met een speciaal Haarwensen liedje

Tessa Cabboort Haarwensen

Geïnspireerd door haar moeder heeft de 8-jarige Tessa Cabboort uit Kapelle lange tijd haar haar laten groeien. Naast haar vlechten wilde Tessa ook zorg dragen voor de kosten voor het vermaken van haar haar tot een haarwerk. Om dit te realiseren startte zij met behulp van familie en vrienden een actie. Dankzij haar harde werken kon zij een bedrag van maar liefst €500 aan Haarwensen schenken.

Lees verder...

» Nieuwsarchief