Wij hebben al 1199 kinderen blij gemaakt met een mooi haarwerk!

Acties in het land

Veel particulieren en bedrijven organiseren acties om hiermee geld en/of haar in te zamelen voor Haarwensen. Wil jij binnenkort je haar laten knippen of informatie over Haarwensen inwinnen, kijk dan of er een actie bij jou in de buurt wordt georganiseerd.

Ben jij of ken jij iemand die een actie voor Haarwensen wil gaan organiseren? Laat dit ons dan weten. Je ontvangt dan ons speciale actie logo en wij zullen jouw inspanningen voor de Stichting op onderstaande pagina vermelden.

01 juli 2018

Laat je haar gratis afknippen in Apeldoorn!

Op 1 juli organiseert Haarwensen een knipdag in Apeldoorn. Iedereen die zijn of haar lange haren wil doneren (minimaal 30 cm), wordt geknipt door een professioneel kappersteam en steunt daarmee gelijk het goede doel. Deze knipdag vindt plaats in het Oranjepark te Apeldoorn tijdens het evenement Apeldoorn Worldproef.

Lees verder...

08 juli 2018

Heb jij lange haren? dan ben jij geknipt voor Haarmeisjes

8ste dag zoekt heldinnen met lang haar. In samenwerking met het ROC Friese Poort en verschillende kappers uit de buurt, organiseert 8ste dag het project Haarmeisjes. Aan de hand van dit project wordt een inzamelactie gehouden voor Haarwensen. Voor deze actie worden mensen gezocht die bereid zijn om 30 centimeter van hun haar te doneren.

 

Lees verder...