Wij hebben al 1171 kinderen blij gemaakt met een mooi haarwerk!

Acties in het land

Veel particulieren en bedrijven organiseren acties om hiermee geld en/of haar in te zamelen voor Haarwensen. Wil jij binnenkort je haar laten knippen of informatie over Haarwensen inwinnen, kijk dan of er een actie bij jou in de buurt wordt georganiseerd.

Ben jij of ken jij iemand die een actie voor Haarwensen wil gaan organiseren? Laat dit ons dan weten. Je ontvangt dan ons speciale actie logo en wij zullen jouw inspanningen voor de Stichting op onderstaande pagina vermelden.

17 november 2017

Trek je feestdagen lootjes en steun Haarwensen!

2017-12-05-lootjestrekken-nl-banner

De opkomst van het ‘lootjes trekken’, een activiteit gekoppeld aan de Sinterklaas of kerstvieringen dateert uit de jaren vijftig. Naast de kleine kinderen, die door Sinterklaas met cadeautjes verwend worden vonden ook ‘grotere kinderen’ dat zij mochten delen in de feestvreugde.
Dit jaar staat de website www.lootjestrekken.nl in het teken van Haarwensen. Na het trekken van de lootjes online is er een mogelijkheid tot het doen van een financiële donatie voor Haarwensen.

Lees verder...

20 januari 2018

De Snowmasters trotseren opnieuw de kou voor Haarwensen

Snowmasters Haarwensen

In 2017 heeft Frank van der Veen samen met Patrick Lipplaa in 7 dagen ruim 7.000 kilometer afgelegd richting Noord-Scandinavië. Behalve de onvergetelijke ervaring brachten de heren ook een mooie cheque ter waarde van € 6.358 voor Haarwensen mee naar huis.

Ook in 2018 is Frank trotse deelnemer van Navigate North. Dit jaar wordt hij vergezeld door Remon Pidoux, een goede vriend die aangestoken door de enthousiaste verhalen en niet kan wachten om te starten. Ook de aankomende editie zullen zij hun deelname in het teken zetten van Haarwensen. Met het organiseren van acties en vragen om giften hopen zij wederom een heel mooi bedrag voor Haarwensen in te kunnen zamelen.

Lees verder...

04 februari 2018

Knipactie tijdens wereld kinderkanker dag

Ieder jaar op 4 februari is het Wereld Kanker Dag, een dag waarop mensen over de hele wereld stilstaan bij kanker. Traffic Light Hairfashion uit Alphen aan de Rijn staat ook bij deze dag stil. Echter doen zij dit symbolisch, zij hopen namelijk op een hele drukke ochtend.

Op zondag 4 februari willen zij namelijk heel veel bezoekers in hun salon verwelkomen die hun lange haar willen doneren. De afgeknipte haren worden geschonken aan Haarwensen. Zij laten er haarwerken van maken en geven deze vervolgens weg aan kinderen die bijvoorbeeld door medicatie tegen kanker hun eigen haar verloren hebben.

Lees verder...