Wij hebben al 1080 kinderen blij gemaakt met een mooi haarwerk!

Acties in het land

Veel particulieren en bedrijven organiseren acties om hiermee geld en/of haar in te zamelen voor Haarwensen. Wil jij binnenkort je haar laten knippen of informatie over Haarwensen inwinnen, kijk dan of er een actie bij jou in de buurt wordt georganiseerd.

Ben jij of ken jij iemand die een actie voor Haarwensen wil gaan organiseren? Laat dit ons dan weten. Je ontvangt dan ons speciale actie logo en wij zullen jouw inspanningen voor de Stichting op onderstaande pagina vermelden.

07 juni 2017

Haarfijne zomermarkt Grave

Woensdag 7 juni van 18.30 tot 20.00 uur staat basisschool de Sprankel in het teken van de Haarfijne Zomermarkt . Leerlingen van groep 7/8 van de Sprankel in Grave en zes studenten van de Hogeschool in Arnhem en Nijmegen werken aan één doel: geld ophalen voor Haarwensen.

Lees verder...

16 juli 2017

Haarwensen Benefiet dag in Burgerburg

Haarwensen Benefiet dag in Burgerburg

Zondag 16 juli aanstaande vindt er in het Noord-Hollandse Burgerburg een benefietconcert voor Haarwensen plaats. Vanaf 13.00 uur opent Eetcafé Halfweg haar deuren voor verschillende artiesten. Voor de kinderen zijn er tal van activiteiten, waaronder een heus springkussen. Natuurlijk zijn er de gehele dag volop versnaperingen aanwezig. Eetcafé Halfweg schenkt de opbrengsten van deze dag aan Haarwensen.

Lees verder...

23 juli 2017

Laat je haar gratis afknippen in pretpark de Julianatoren!

Op 23 juli organiseert Haarwensen een knipdag op een bijzondere locatie, namelijk de pretpark de Julianatoren in Apeldoorn! Iedereen die zijn of haar lange haren wil doneren (minimaal 30cm), wordt geknipt door een professioneel kappersteam en steunt daarmee gelijk het goede doel. Wat is er nu leuker dan met jouw nieuwe korte kapsel de rest van de dag te spelen in de Julianatoren?

Lees verder...

27 juli 2017

Knipdagen bij Taribush Kuna Festival te Lheebroek

Taribush Kuna Festival

Het Taribush Kuna Festival is een festival dat plaats vindt midden in de natuur vol muziek, theater, kunst, workshops, eten en drinken. Elke dag plaatst een kapper zijn geïmproviseerde kappersstoel op een bijzondere locatie op het festival terrein. Er zijn namelijk tal van optredens van muzikanten en cabaretiers. Terwijl je geniet van het optreden neemt de kapper je kapsel onder handen. Uiteraard is het ook mogelijk om je haar te doneren. Hiervoor mag je een vrijwillige bijdrage aan de kapper geven.

Lees verder...

31 augustus 2017

De Mont Ventoux beklimmen voor Haarwensen!

fietsers09

Jaarlijks beklimmen honderden mensen de beruchte Mont Ventoux om geld op te halen voor verschillende kankergerelateerde goede doelen. Bent u sportief, houdt u van een uitdaging en steunt u graag goede doelen? Dan is dit evenement op 31 augustus en 1 september zeker een aanrader. Het trotseren van deze berg is een groot feest. Deelnemers uit vorige edities spreken van een ware verslaving en blijven met veel plezier betrokken bij dit bijzondere evenement!

Lees verder...

01 december 2017

Haarwensen knipt op de Grote Ladies Day & Night Groningen

Knipdag Haarwensen Groningen

Iedereen die zijn of haar lange haren willen doneren aan Haarwensen hebben de mogelijkheid om dat te doen op de Grote Ladies Day & Night in de MartiniPlaza Groningen op 1 December van 14:00 tot 23:00 uur.

Tijdens deze dag staat een kapper vrijwillig klaar om de staart af te knippen met een minimale lengte van 30 cm niet grijs en gekleurd haar. Je haar wordt gratis in model geknipt en je gaat dus weer weg met een leuk, nieuw en modieus kapsel.

Lees verder...