Wij hebben al 1107 kinderen blij gemaakt met een mooi haarwerk!

Acties in het land

Veel particulieren en bedrijven organiseren acties om hiermee geld en/of haar in te zamelen voor Haarwensen. Wil jij binnenkort je haar laten knippen of informatie over Haarwensen inwinnen, kijk dan of er een actie bij jou in de buurt wordt georganiseerd.

Ben jij of ken jij iemand die een actie voor Haarwensen wil gaan organiseren? Laat dit ons dan weten. Je ontvangt dan ons speciale actie logo en wij zullen jouw inspanningen voor de Stichting op onderstaande pagina vermelden.

31 augustus 2017

De Mont Ventoux beklimmen voor Haarwensen!

fietsers09

Jaarlijks beklimmen honderden mensen de beruchte Mont Ventoux om geld op te halen voor verschillende kankergerelateerde goede doelen. Bent u sportief, houdt u van een uitdaging en steunt u graag goede doelen? Dan is dit evenement op 31 augustus en 1 september zeker een aanrader. Het trotseren van deze berg is een groot feest. Deelnemers uit vorige edities spreken van een ware verslaving en blijven met veel plezier betrokken bij dit bijzondere evenement!

Lees verder...

11 september 2017

Knipactie voor Haarwensen en Alpe d'HuZes

2017-09-11-knipactie-alpe-dhuzes-2

Op maandag 11 september a.s van 14.00-20.00 uur vindt bij Kapsalon Gonny’s Haarwonder in Oosterhout voor de 4e keer een knipactie voor Alpe d’HuZes plaats. Tijdens deze knipactie worden er vlechten afgeknipt voor Haarwensen.

Lees verder...

01 december 2017

Haarwensen knipt op de Grote Ladies Day & Night Groningen

Knipdag Haarwensen Groningen

Iedereen die zijn of haar lange haren willen doneren aan Haarwensen hebben de mogelijkheid om dat te doen op de Grote Ladies Day & Night in de MartiniPlaza Groningen op 1 December van 14:00 tot 23:00 uur.

Tijdens deze dag staat een kapper vrijwillig klaar om de staart af te knippen met een minimale lengte van 30 cm niet grijs en gekleurd haar. Je haar wordt gratis in model geknipt en je gaat dus weer weg met een leuk, nieuw en modieus kapsel.

Lees verder...