Wij hebben al 1098 kinderen blij gemaakt met een mooi haarwerk!

Acties in het land

23 juli 2017

Laat je haar gratis afknippen in pretpark de Julianatoren!

Op 23 juli organiseert Haarwensen een knipdag op een bijzondere locatie, namelijk de pretpark de Julianatoren in Apeldoorn! Iedereen die zijn of haar lange haren wil doneren (minimaal 30cm), wordt geknipt door een professioneel kappersteam en steunt daarmee gelijk het goede doel. Wat is er nu leuker dan met jouw nieuwe korte kapsel de rest van de dag te spelen in de Julianatoren?

De knipdag vindt plaats op 23 juli tussen 10.00 – 16.00 uur. De haardonor heeft gratis toegang tot het pretpark en alle attracties. Ook mag hij of zij maar liefst 4 personen meenemen die voor de speciale actieprijs van slechts € 7,50 toegang krijgen tot het park. De gehele opbrengst van deze entreekaartjes wordt door de Julianatoren geschonken aan Haarwensen!

Voor dit evenement is de organisatie nog op zoek naar kappers die hun steentje bij willen dragen aan deze bijzondere dag. Zij knippen slechts een dagdeel en krijgen als dank gratis toegangsbewijzen voor het hele gezin.

Ben jij stoer genoeg om je lange haar te doneren en wil jij deze dag aanwezig zijn? Stuur dan snel een email met jouw naam, geboortedatum, emailadres en telefoonnummer en reserveer een plekje! Er zijn namelijk maar een beperkt aan plaatsen beschikbaar. Of ben jij een kapper en wil je deze dag knippen voor het goede doel? Aanmelden is mogelijk via info@haarwensen.nl.

« Terug naar actie overzicht