Wij hebben al 1164 kinderen blij gemaakt met een mooi haarwerk!

Acties in het land

20 januari 2018

De Snowmasters trotseren opnieuw de kou voor Haarwensen

Als eigenaar van Koerier Centrum Haaglanden is Frank van der Veen gewend om veel kilometers te maken. Maar vorig jaar reed hij wel heel veel kilometers met een bijzonder doel. In januari van 2017 heeft hij samen met collega Patrick Lipplaa in 7 dagen ruim 7.000 kilometer afgelegd richting Noord-Scandinavië. Behalve de onvergetelijke ervaring brachten de heren ook mooie cheque ter waarde van € 6.358 voor Haarwensen mee naar huis.

Ook in 2018 is Frank een trotse deelnemer van Navigate North. Dit jaar wordt hij vergezeld door Remon Pidoux, een goede vriend die aangestoken is door de enthousiaste verhalen en niet kan wachten om te starten. En ook de aankomende editie zullen zij hun deelname in het teken zetten van Haarwensen. Met het organiseren van acties en vragen voor giften hopen zij wederom een heel mooi bedrag voor Haarwensen in te kunnen zamelen.

Navigate North is een trip waarbij het wedstrijdelement op verschillende manieren als een rode draad door een 7-daags avontuur zal gaan. Het is beslist geen race of rallywedstrijd maar een autotoertocht waarbij een strikte naleving van de verkeersregels van essentieel belang zijn voor het wedstrijdelement. Met voldoende aandacht voor fun (‘grote jongens activiteiten’ in de sneeuw) en teamwork. Ná de zware etappes is er goed en lekker eten en ‘s avonds in de bar voor sterke verhalen! Een avontuur waarbij je als concurrerende teams aan de start verschijnt en na 7 intensieve dagen als vrienden de finish passeert.

Wilt u deze sneeuwmeester steunen in hun koude avontuur? Stort dan een vrijwillige bijdrage voor hun goede doel op: NL72INGB0704981726 ten name van F.B. van der Veen, onder vermelding van ‘Gift Stichting Haarwensen 2018’.

« Terug naar actie overzicht