Wij hebben al 1171 kinderen blij gemaakt met een mooi haarwerk!

Acties in het land

17 november 2017

Trek je feestdagen lootjes en steun Haarwensen!

De opkomst van het ‘lootjes trekken’, een activiteit gekoppeld aan de Sinterklaas of kerstvieringen dateert uit de jaren vijftig. Naast de kleine kinderen, die door Sinterklaas met cadeautjes verwend worden vonden ook ‘grotere kinderen’ dat zij mochten delen in de feestvreugde.
Dit jaar staat de website www.lootjestrekken.nl in het teken van Haarwensen. Na het trekken van de lootjes online is er een mogelijkheid tot het doen van een financiële donatie voor Haarwensen.

Op de website www.lootjestrekken.nl kun je online lootjes trekken en hierbij ook afspraken maken over het te besteden bedrag en de datum voor de viering. Het gebruik van deze website is geheel kosteloos! Lootjestrekken.nl heeft Haarwensen als goed doel uitgekozen voor 2017, dit betekent dat onze banner na het verzenden van de lootjes getoond wordt en er wordt gevraagd tot het overmaken van een financiële donatie.

Wij zijn ontzettend blij dat wij dit jaar het goede doel mogen zijn van zo’n feestelijk initiatief en hopen natuurlijk dat er veel lootjestrekkers onze banner aanklikken en overgaan tot het doen van een donatie.

« Terug naar actie overzicht