Wij hebben al 1184 kinderen blij gemaakt met een mooi haarwerk!

Haarwensen producten

saartje-haaraccessoires   Saartje haaraccessoires

De vrolijke Saartje klik klaks, haarbanden en elastiekjes waren al een succes bij de drogist, en zijn nu ook voor kapsalons verkrijgbaar! Deze speciaal voor Haarwensen door Zenner ontworpen collectie is geïnspireerd op pop Saartje, de mascotte van Haarwensen. De displaystandaard met daarop in totaal 21 artikelen is voor €30,00 inclusief BTW te koop. Bestellen kan door de NAW gegevens van de kapsalon/winkel te mailen naar info@haarwensen.nl. De display heeft een verkoopwaarde inclusief BTW van €79,79. Een gedeelte van de opbrengst van deze Saartje artikelen is bestemd voor Haarwensen en zal gebruikt worden voor de productie en verzorging van de pruiken. Helpen jullie mee met de verkoop?

 

pop-saartje   Pop Saartje

Pop Saartje is de mascotte van Haarwensen. Saartje is via de webshop te koop. Bedrijven kunnen deze poppen bestellen. Zij kunnen deze weggeven aan bijvoorbeeld het personeel of relaties. Maar de poppen kunnen ook verkocht worden in winkels en kapsalons. Saartje kost slechts € 7,95 en de gehele opbrengst komt bij de productie en de verzorging van de pruiken terecht. De minimale afname bedraagt 24 stuks. Haarwensen kan voor het promotiemateriaal zorgen.

Wil jij als bedrijf ook pop Saartje verkopen? Stuur dan een mail met de adres- en contactgegevens naar info@haarwensen.nl.  

 

Nieuw haar voor Anna   Nieuw haar voor Anna

Anna en Saar zijn beste vriendinnen. Als Anna ziek is en haar haren verliest is Saar vastbesloten haar te helpen......

'Nieuw haar voor Anna' is een voorleesboek maar kan ook prima door beginnende lezers zelfstandig gelezen worden. Het kinderboek is uitgegeven ter gelegenheid van het 5-jarig jubileum van Stichting Haarwensen.

'Nieuw haar voor Anna' is voor slechts € 9,95 te koop via de webshop. Dit kinderboek is tevens geschikt om als geschenk aan uw klanten of relaties weg te geven. Uiteraard kan het boek ook door winkels of kapsalons verkocht worden. Neem voor bestellingen vanaf 30 stuks contact op met de Stichting.