Wij hebben al 1216 kinderen blij gemaakt met een mooi haarwerk!

Nieuws

02 maart 2018

Hairfashion Breukelen viert 30 jaar bestaan met Haarwensen

haarwensen-001

De salon Hairfashion in Breukelen bestond op 30 april 2017 maar liefst 30 jaar! Het jaar 2017 stond geheel in het teken van vieren van het 30-jarig bestaan. Om dit te vieren hebben zij besloten om Haarwensen als goed doel te koppelen en haalden hiermee een prachtig bedrag op voor Haarwensen!

Lees verder...

22 februari 2018

Isa zet zich met volle kracht in voor Haarwensen

2017-02-19-actie-isa-vlieger

Isa liet haar lange haar groeien en besloot om in oktober 2017 haar lange haar aan Haarwensen te doneren. Hier wilde zij het niet bij laten en zette een actie op voor Haarwensen om geld in te zamelen.

Lees verder...

20 februari 2018

Medewerker acties en fondsen gezocht

Door de toenemende drukte en nieuwe grote projecten zijn wij op zoek naar versterking van ons kleine team. Bekijk de vacature om te zien of werken bij Haarwensen iets voor jou kan zijn? 

Lees verder...

17 februari 2018

8-jarige Lot leegt haar spaarpot bij Haarwensen

2018-02-17-geld-donatie-lot-vissers

De 8-jarige Lot heeft vanaf haar 6e alopecia en zij heeft vorig jaar een prachtig haarwerk van Haarwensen gekregen. Lot draagt haar haarwerk dagelijks en gaat ermee naar school, ballet en speelt ermee buiten. Lot is heel erg blij met haar mooie haren en wilde iets terug doen voor Haarwensen.

Lees verder...

16 februari 2018

Haarwensen krijgt eigen salon in het Prinses Maxima Centrum!

27908328-1439532929507966-4873168393619371639-o

Stichting Haarwensen richt in het Prinses Máxima Centrum een salon in waar kinderen laagdrempelig geholpen kunnen worden met een haarwerk. Ook biedt de salon de ruimte voor ontspanning. Het is ook een plek voor de kinderen om zich op te tutten en te leren opmaken bv met het tekenen van wenkbrauwen kan bijvoorbeeld in deze ruimte.

Lees verder...

29 januari 2018

SnowMasters 2.0 halen opnieuw veel geld op

SnowMasters 2.0

Vol verwachting stonden de familieleden van Remon Pidoux en Frank van der Veen zenuwachtig bij de finish van Navigate North te wachten. Deze 2 heren hadden een week eerder hun veilige haven verlaten om (een voor hen nog onbekende) route af te leggen. De heren wisten enkel dat zij 7 dagen de tijd hadden om 7.000 kilometer af te leggen richting Noord-Scandinavië en weer terug te rijden. Hiermee haalde zij maar liefst € 8.200 voor Haarwensen op. 

Lees verder...

26 januari 2018

Geslaagde actie op ROC Leeuwenborgh te Maastricht.

Knipdag ROC Leeuwenborgh te Maastricht

De leerlingen van opleiding Haarverzorging van ROC Leeuwenborgh te Maastricht hebben als opdracht voor het project burgerschap een actiedag voor Haarwensen georganiseerd. Na een dag haren kleuren en knippen kon de goed gevulde spaarpot geleegd worden. Er is maar liefst € 501,25 én 20 prachtige vlechten ingezameld.

Lees verder...

23 januari 2018

Haarwerkontvanger Carice neemt cheque uit handen van lootjestrekken.nl!

2018-01-17-carice-lootjestrekken-nl

Op de website lootjestrekken.nl kun je online lootjes trekken voor jouw sinterklaas of kerstviering. De initiatiefnemers van lootjestrekken.nl vinden dat het vieren van het oer-Hollandse Sinterklaasfeest en de kerstdagen heel goed samengaat met liefdadigheidsacties en ondersteunt daarom ieder jaar één goed doel via de website. Dit jaar was het de beurt aan Haarwensen!

Lees verder...

12 januari 2018

Geld en haar uit Malawi (Afrika) voor Haarwensen

Bo - Haarwensen

Bo heeft er een jaar lang over nagedacht, maar wist het zeker, ze wilde haar haar doneren. Omdat ze in Malawi (Afrika) woont wilde ze hiervoor wel een Nederlandse kapper bezoeken. In december was het zover. Het gezin was op bezoek in Nederland en het bezoek bij de kapper stond gepland. In de weken voorafgaand aan de knipbeurt is Bo in Malawi heel druk geweest met het zoeken naar financiële sponsors. En dat is gelukt, Bo heeft naast haar mooie vlecht ook € 306 kunnen doneren.

Lees verder...

05 januari 2018

Taecke komt zijn blonde krullen en veel geld overhandigen

Donatie Taecke

Na bijna 2 jaar sparen kent niemand de 9-jarige Taecke zonder zijn prachtige lange haren! Het stond hem dan ook erg goed. Om er geen last van te hebben had hij zijn haar meestal in een hippe knot bijeengebonden. Maar Taecke had zijn haar niet zo lang laten groeien om er alleen goed uit te zien. Hij deed dit voor een ander. Sinds zijn verhuizing vanuit Curaçao naar Nederland liet hij zijn haar zo lang mogelijk groeien om dit te kunnen doneren aan Haarwensen. Daarbij wilde hij niet alleen haar, maar ook geld doneren. Dit is immers nodig om van zijn haar daadwerkelijk een haarwerk te kunnen maken.

Lees verder...

» Nieuwsarchief