Wij hebben al 1124 kinderen blij gemaakt met een mooi haarwerk!

Acties in het land

31 augustus 2017

De Mont Ventoux beklimmen voor Haarwensen!

Jaarlijks beklimmen honderden mensen de beruchte Mont Ventoux om geld op te halen voor verschillende kankergerelateerde goede doelen.
Bent u sportief, houdt u van een uitdaging en steunt u graag goede doelen? Dan is dit evenement op 31 augustus en 1 september zeker een aanrader. Het trotseren van deze berg is een groot feest. Deelnemers uit vorige edities spreken van een ware verslaving en blijven met veel plezier betrokken bij dit bijzondere evenement!


Iedere deelnemer doet zijn uiterste best om zoveel mogelijk sponsorgeld op te halen. Dit geld is bestemd voor de verschillende goede doelen van Stichting Mont Ventoux. Bij aanmelding van deelname kunt u kiezen om speciaal voor Haarwensen actie te voeren. Ten minste 60 % gaat in alle gevallen naar het KWF, de overige 40 % wordt dan aan Haarwensen geschonken.
Vorig jaar is er € 12.500 voor Haarwensen op gehaald. Dit bedrag willen wij dit jaar natuurlijk overtreffen, maar zonder de hulp van sportievelingen die van een uitdaging houden is dit niet mogelijk.
Er zijn verschillende manier waarop de berg getrotseerd zal worden. De meeste deelnemers zullen naar boven fietsen (31 augustus), maar zijn ook genoeg mensen die kiezen voor de wandelschoenen of zelfs hardloopschoenen (1 september). Elke deelnemer mag zelf bepalen hoe hij /zij naar boven komt. Naast een individuele inschrijving kunt u zich ook als een team inschrijven. Dit maakt het trainen net was gezelliger.
Bent u enthousiast en wilt u zich aanmelden voor deze bijzondere beklimming, mail ons dan via info@haarwensen.nl. Wanneer u nog wat meer over de organisatie en berg wilt weten verwijzen wij u graag door naar de website: www.grootverzettegenkanker.nl. Uiteraard beantwoorden wij uw vragen ook graag.

 

Tijdens de kick-off hebben wij een pitch voor Haarwensen mogen opnemen: https://www.youtube.com/watch?v=juw7azJjCaI&list=PL3LVCxdGkmzw9wTaEh3_9xmgMbI23rAtw&index=5

 

« Terug naar actie overzicht