favicon

Word vrijwilliger

Vrijwilligers zijn onmisbare krachten binnen onze organisatie. Zij zorgen voor zichtbaarheid van Haarwensen door het hele land, helpen ons bij het werven van fondsen en ondersteunen Haarwensen bij het realiseren van de doelstelling; het kosteloos verstrekken van haarwerken aan kinderen die door een behandeling of medische indicatie hun eigen haar zijn verloren.

Wat kan je als vrijwilliger voor Haarwensen betekenen?

Heel veel! Op diverse gebieden kan Haarwensen je hulp goed gebruiken. Vrijwilligers zijn onmisbare krachten binnen onze organisatie. Zij zorgen voor zichtbaarheid van Haarwensen door het hele land, helpen ons bij het werven van fondsen en ondersteunen Haarwensen bij het realiseren van de doelstelling; het kosteloos verstrekken van haarwerken aan kinderen die door een behandeling of medische indicatie hun eigen haar zijn verloren. Bij Haarwensen is er altijd een activiteit die bij jou past. Ben je benieuwd wat voor activiteiten dit kunnen zijn? Bekijk dan deze voorbeelden.

Op het kantoor van Haarwensen worden de medewerkers twee ochtenden in de week ondersteund met het uitpakken en verwerken van het binnengekomen haar. Door heel Nederland zijn er betrokken vrijwilligers die Haarwensen op diverse manieren steunen en onder de aandacht brengen.

Wil jij weten wat jij voor Haarwensen kunt betekenen? Neem contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden. Je kunt ons bereiken via info@haarwensen.nl of door te bellen naar 0297-745300.