favicon

Keurmerken

Haarwensen is in het bezit van diverse keurmerken en certificaten. Een kwaliteitsverklaring in de vorm van een keurmerk of certificaat geeft een organisatie, als Haarwensen, erkenning voor de kwaliteit van de geleverde diensten. De cliƫnten kunnen erop vertrouwen dat Haarwensen voldoet aan de gestelde eisen.

Op deze pagina vind je een overzicht van onze keurmerken en certificaten.

Keurmerken

Haarwensen is in het bezit van diverse keurmerken en certificaten. Een kwaliteitsverklaring in de vorm van een keurmerk of certificaat geeft een organisatie, als Haarwensen, erkenning voor de kwaliteit van de geleverde diensten. De cliënten kunnen erop vertrouwen dat Haarwensen voldoet aan de gestelde eisen.

Onderstaand een overzicht van onze keurmerken/certificaten.

CBF

Haarwensen is sinds 2015 een Erkend Goed Doel. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet je zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld, zorgvuldig omgaan met iedere euro en verantwoording afleggen.

De kwaliteitseisen worden opgesteld door een onafhankelijke commissie. Het CBF controleert of we aan de eisen voldoen. Zij controleren ons ieder jaar en eens in de drie jaar worden we uitgebreid getoetst. Zo bouwen we samen aan een professionele en transparante sector waar je als donateur gerust aan kunt geven.       

Meer weten over de kwaliteitseisen en de controle door het CBF? Kijk op geefgerust.nl

Haarwensen wordt door de Belastingdienst erkend als een Algemeen Nut Beogende Instelling. Hierdoor zijn donaties aftrekbaar van je belastbaar inkomen. Kijk op de website van de belastingdienst welke voorwaarden hiervoor gelden.

Haarwensen werkt samen met haarwerksalons verspreid over heel Nederland. Deze haarwerksalons zijn allen in het bezit van een ANKO certificaat en/of een SEMH certificaat.